Πληροφορίες & Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2310 238-218

EUR
Καλάθι0
Σύνολο:0,00 €
Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

babyQ - Παιδικά Κοσμήματα, Βαπτιστικοί Σταυροί, Δώρα

babyQ logo pink grey1

Η δραστηριοποίηση της εταιρίας «Q JEWELLERY» στην αγορά της Θεσσαλονίκης ξεκινά το 1980, με την ίδρυση του πρώτου καταστήματος στην οδό Τσιμισκή, στην καρδιά της πόλης. Διαγράφοντας μια σταθερή και επιτυχημένη πορεία στην εμπορία κοσμημάτων και ρολογιών, η εταιρία εξελίχθηκε σε μια δυναμική επιχείρηση, με προτεραιότητα την ικανοποίηση κάθε πελάτη.

Ψυχή και νους της εταιρίας ο ιδρυτής/ιδιοκτήτης, Νίκος Τσαουσίδης, ο οποίος με τις επιλογές του κατόρθωσε να αναδείξει την «Q JEWELLERY» και να την εδραιώσει ως μία από τις πλέον αξιόλογες και διαχρονικές παρουσίες του εμπορικού κόσμου. Με πελατολόγιο εξαιρετικά ευρύ και τέσσερα καταστήματα κοσμημάτων στη Θεσσαλονίκη, η «Q JEWELLERY» παραμένει πιστή στη φιλοσοφία του κοσμήματος.

Η επιχείρηση εξειδικεύτηκε στον τομέα του παιδικού κοσμήματος και αξεσουάρ και εισήγαγε το αποκλειστικά για παιδιά brand, babyQ: Παιχνιδιάρικα δωράκια, κοσμήματα, σταυροί βάφτισης και φυλαχτά, καρφίτσες και κωνσταντινάτα. Τα πάντα σε κοσμήματα σε ασήμι και χρυσό για τους μικρούς μας φίλους, που πρωταγωνιστούν πάντα στις ζωές και τις καρδιές μας!

Q-Jewellery
κ. Nikos Tsaousidis
56 Tsimiski Str.
54623 Thessaloniki
Greece
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
2310238318

Καλώς ήρθατε στην υπηρεσία πωλήσεων μέσω διαδικτύου των καταστημάτων Q του κ. Νίκου Τσαουσίδη. Παραγγέλνοντας μέσω της υπηρεσίας μας αυτής, αυτομάτως αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης. Παρακαλούμε διαβάστε τους Όρους Χρήσης πριν μας αποστείλετε την παραγγελία σας.

 

Στην ιστοσελίδα όπου αναφέρεται «εμείς» εννοούμε τα καταστήματα Q, τα οποία αποτελούν σημεία πώλησης της Τσαουσίδης Γ. Νικόλαος – Κοσμήματα – Ωρολόγια εγγεγραμμένη στη Δ’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης με ΑΦΜ 021969356.

 

Η αναφορά «εσείς», «εσάς», «σας», κτλ, γίνεται εννοώντας το άτομο που χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα.

 

Με την κατάθεση της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας επιβεβαιώνετε την «ισχύ συμφωνίας» ανάμεσα σε εσάς και σε εμάς για την αγορά προϊόντων μας. Εφόσον η παραγγελία σας εγκριθεί από εμάς ισχύει σαν συμβόλαιο δέσμευσης το οποίο επιβεβαιώνεται από εμάς με μήνυμα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

 

Εργάσιμες μέρες θεωρούνται όλες οι ημέρες εκτός Σαββάτου, Κυριακής και επίσημων αργιών.

 

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας επιβεβαιώνετε ότι είστε πάνω από 18 ετών ή εφόσον είστε κάτω από 18 ότι η πρόσβασή σας στην ιστοσελίδα έχει την έγκριση του γονέα ή κηδεμόνα σας. Δεν πωλούμε προϊόντα μέσω της ιστοσελίδας σε άτομα κάτω των 18 ετών, πωλούμε όμως παιδικά προϊόντα σε άτομα άνω των 18.

 

Αλλαγές στους Όρους Χρήσης

 

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάζουμε τους Όρους Χρήσης για αγορές μέσω της ιστοσελίδας μας ανά πάσα στιγμή. Εάν αυτό συμβεί, θα σας ενημερώσουμε με αποστολή των νέων Όρων Χρήσης στην ιστοσελίδα μας. Σε περίπτωση που δε συμφωνείτε με τους νέους Όρους Χρήσης για αγορές μέσω της ιστοσελίδας μας, δεν πρέπει να μας στείλετε καμιά παραγγελία.

 

Οι Όροι Χρήσης καθορίζονται εκ νόμου και είμαστε σύμφωνοι σε δικαστική επίλυση οποιασδήποτε διαφωνίας.

 

Σε περίπτωση οποιοδήποτε μέρος των Όρων Χρήσης κριθεί παράνομο από το δικαστήριο, οι υπόλοιποι όροι παραμένουν έγκυροι και εκτελέσιμοι.

 

Γενική Αναζήτηση