Πληροφορίες & Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2310 238 218
EUR
0
Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Κοσμήματα για το παιδί

Είναι σημαντικό να απευθύνεστε σε ευϋπόληπτες εταιρείες για την αγορά παιδικών κοσμημάτων. Το υλικό του κοσμήματος, η λεπτομέρεια στον σχεδιασμό και την κατασκευή και οι συμβουλές για το σωστό μέγεθος και χρήση είναι το σημαντικότερο μέρος της αγοράς ενός παιδικού κοσμήματος. Η τιμή είναι αυτό που δεν θα πρέπει ποτέ να σκέφτεστε στο παιδικό κόσμημα. Απλώς πρέπει να βρείτε το κόσμημα που σας αρέσει στην τιμή που επιθυμείτε. Τα παιδικά μας κοσμήματα έχουν κατασκευαστεί με προσοχή στην ποιότητα και βαρύτητα στην ασφάλεια. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι χρυσός ή ασήμι ενώ κάποια περιέχουν λεπτομέρειες με σμάλτο, υλικά τα οποία δεν προκαλούν αλλεργία στο δέρμα.

Τα σκουλαρίκια είναι από τα πιο δημοφιλή κοσμήματα για παιδιά και ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι δε γίνονται αντιληπτά από το παιδί ότι τα φοράει και κατά συνέπεια νιώθει πολύ άνετα. Θα πρέπει όμως να αποφεύγονται οι υπερβολές ως προς την ηλικία που θα τρυπήσετε τα αυτάκια του παιδιού. Μετά τον τέταρτο (4ο) χρόνο του είναι συνήθως ασφαλές και όχι τόσο επώδυνο ενώ η περιοχή γύρω από την τρύπα θα πρέπει να ελέγχεται τακτικά.

 

Σε κάθε περίπτωση φροντίστε τα παιδικά σας κοσμήματα να είναι υποαλλεργικά. Το παιδικό δέρμα είναι τόσο τρυφερό που μπορεί πολύ πιο εύκολα να ερεθιστεί. Σημαντικό είναι να μην περιέχεται μόλυβδος στο κόσμημα επειδή είναι υλικό το οποίο μπορεί να προκαλέσει ακόμα και δηλητηρίαση.