Πληροφορίες & Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2310 238-218

EUR
Καλάθι0
Σύνολο:0,00 €
Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Οι τιμές σε ολόκληρη την ιστοσελίδα μας είναι σε € (Ευρώ) και το νόμισμα συναλλαγής στην ιστοσελίδα είναι επίσης το € (Ευρώ). Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%).

Η αξία των αγορών καθορίζεται από το άθροισμα της αξίας των αγορών μετά την έκπτωση, εφόσον υπάρχει.

Η αξία συσκευασίας, εφόσον υπάρχει χρέωση, θα προστεθεί στην αξία των αγορών στο τέλος της αίτησής σας.

Παρότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα προϊόντα της ιστοσελίδας μας να βρίσκονται πάντα σε διάθεση στην τιμή που τα διαφημίζουμε, δε μπορούμε να εγγυηθούμε ότι αυτό θα είναι πάντοτε δυνατό. Σε περίπτωση όμως που το προϊόν το οποίο παραγγείλατε δεν είναι άμεσα διαθέσιμο ή έχει μεταβληθεί η τιμή πώλησής του, θα σας ειδοποιήσουμε το συντομότερο για να συζητήσουμε μαζί σας τις επιλογές που έχετε.

Εξαιρουμένης της περίπτωσης όπου έχει γίνει κάποιο λάθος είτε στην τιμή που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα μας είτε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγγελίας, η τιμή που θα πληρώσετε είναι η τιμή στην ιστοσελίδα μας. Σε περίπτωση λάθους θα σας ειδοποιήσουμε αμέσως δίνοντας σας την επιλογή ακύρωσης της παραγγελίας. Η παραγγελία σας θα ακυρωθεί αυτόματα από εμάς εάν δεν μπορούμε για οποιοδήποτε λόγο να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με το λάθος.

 • Δεχόμαστε όλες τις γνωστές πιστωτικές κάρτες (VISA / MasterCard  / Diners Club κλπ) μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της PayPal.
 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ για αγορές άνω των 50€ (η αντικαταβολή για αγορές μικρότερης αξίας επιβαρύνονται με 3€) για πληρωμή κατά την παράδοση της παραγγελίας σας, ή
 • με κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό (τα στοιχεία βρίσκονται παρακάτω).

Εάν σας ζητηθεί κάποιος κωδικός κατά την χρήση της πιστωτικής σας κάρτας, ο κωδικός αυτός σας έχει χορηγηθεί από την τράπεζα ή τον οργανισμό που έκδωσε την κάρτα. Σε οποιαδήποτε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης μας να κουβεντιάσουμε οποιαδήποτε απορία σας και να λύσουμε οποιοδήποτε ενδεχόμενο πρόβλημά σας με τον καλύτερο δυνατό για εσάς τρόπο.

Αν ψωνίσατε χρησιμοποιώντας κάποια κάρτα, η κάρτα θα χρεωθεί το ποσό που κοστίζει το προϊόν σας την ημέρα που πραγματοποιήσατε την πληρωμή.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να κάνετε πληρωμές για τις αγορές σας μέσω της ιστοσελίδας μας σε περίπτωση που επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, είναι οι παρακάτω:

Τράπεζα Πειραιώς

 • BIC: PIRBGRAA
 • Αρ. Λογαριασμού: 5222 000839 524
 • IBAN: GR06 0172 2220 0052 2200 0839 524
 • Δικαιούχος: Τσαουσίδης Νικόλαος

Τράπεζα EUROBANK

 • BIC: ERBKGRAA
 • Αρ. Λογαριασμού: 0026 0203 8202 0110 6825
 • ΙΒΑΝ: GR24 0260 2030 0008 2020 1106 825
 • Δικαιούχος: Τσαουσίδης Νικόλαος

Γενική Αναζήτηση